Help mee een ander clubhuis te realiseren en (ver-)koop lotenDames, heren, jongens en meisjes,

Dit jaar wordt de opbrengst van de loten-verkoop van de Grote Clubactie gebruikt om een ander clubhuis te realiseren. Er is veel geld voor nodig. Daarom is het wenselijk dat iedereen meedoet en zoveel mogelijk loten (ver-)koopt. Dan is het doel gauw bereikt!

De Grote Clubactie begint dit jaar later dan voorgaande jaren. De kinderen mogen op zaterdag 1 oktober as. de loten gaan verkopen. Het lot kost 3 Euro, waarvan wij 80% krijgen. Omdat wij de kinderen E 0,25 per lot zakgeld geven, houden we van elk verkocht lot E 2,15 over.

De verkopers worden op verschillende manieren gestimuleerd. 
1. Per verkocht lot krijgen ze E 0,25 zakgeld.
2. Als ze 20 loten of meer verkopen, krijgen ze een gratis dagje pretpark of Schiphol.
3. De Grote Clubactie heeft een Kids-verkoopwedstrijd en biedt elk verkopend lid de mogelijkheid zijn favoriete film thuis te kijken. Informatie over film en wedstrijd staat in het verkoopboekje en op www.kids.clubactie.nl 
4. SMHC heeft óók een verkoopwedstrijd. Bij ons is het makkelijker iets te winnen dan bij de landelijke wedstrijd. De topverkoper van SMHC krijgt een kadobon van  E 10,--. Nummers 2 en 3 van onze club krijgen elk een bon van E 5,--
De verkoopboekjes worden op de training in de week vóór 1 oktober as. uitgedeeld.
We verkopen alleen per eenmalige machtiging. Let op dat het bankrekeningnummer van de koper is opgeschreven!!! Geen bankrekeningnummer?  Dan kan de machtiging niet worden doorgegeven aan de bank en heeft de koper niet betaald.

Volgende week volgt meer informatie over het weer inleveren van het boekje en dergelijke.

Natuurlijk doet ieder jeugdlid dat benaderd wordt mee. We vragen kinderen van de teams Benjamins tot en met D. 

Met sportieve groet,

Harry, Natasja en Liesbeth

Liesbeth Scholten
Coördinatie van de lotenverkoop voor SMHC
0182 320507
liesbeth.scholten@xs4all.nl
Waagmeestersstraat 12 in Schoonhoven

Lees Verder[naar de website]