scheidsrechterskaart voor u!SMHC is heel blij dat op haar oproep om enthousiaste aspirant-scheidsrechters, enige tijd geleden, zich een aantal ouders hebben gemeld. Het plan om in de maand november deze aspiranten de cursus te laten doen, moet door onvoorziene omstandigheden doorgeschoven worden naar begin volgend jaar.


Dit geeft ons wel de mogelijkheid om een tweede oproep te doen aan diegenen die nog twijfelen of onze eerste oproep gemist hebben:

In een snelgroeiende vereniging als SMHC is de helpende hand van ouders/belangstellenden onmisbaar. Ook op het gebied van het leiden van de wedstrijden kan onze club alle hulp gebruiken. SMHC stelt u daarom in de gelegenheid om begin 2017 -op kosten van de vereniging- een scheidsrechterskaart te behalen. Met het behalen van deze toets heeft u voldoende handvatten om een jeugdwedstrijd te begeleiden. De toets wordt digitaal afgenomen, dus neemt niet veel beslag van uw tijd. Met deze bijdrage zou u het team van uw kind of kleinkind én dus de vereniging, een groot plezier doen! U kunt zich, de komende weken, aanmelden via tc@smhc.info. Wij hopen op nog meer spontane aanmeldingen!!

Lees Verder5 decemberVanwege het feest van Sinterklaas gaan de trainingen van 5 december niet door.

Iedereen veel plezier.

 

 

Lees Verder[naar de website]