Agenda
25-9 
Schoonhovens College
30-9 
Schoonhovens College
2-10 
Schoonhovens College
5-10 
WZ veldtraining
12-10 
WZ veldtraining
23-10 
Schoonhovens College
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl

Inschrijvingsformulier. 

Wanneer u het inschrijfformulier invult, wordt u eerst "Proeflid". U traint dan kostenloos enkele trainingen mee. Een stick kunt u van de club lenen. En als het goed bevalt, dan stuurt u een berichtje naar de leden administratie dat u definitief lid wilt worden. Voor jeugdleden is een minimum leeftijd van 5 jaar aan te bevelen. Twijfelt u en zit u met vragen, stuur dan een mail naar [email protected].  Na uw aanmelding neemt de TC contact met u op voor verdere details.

Met het inschrijven als lid bij SMHC verklaart u zich verder te houden aan de clubregels en bondsregels aangaande het fluiten van wedstrijden, bardienst en rijden.

De club werkt conform de AVG-2018 regels privacy wetgeving; zowel voor het verwerken als het bewaren van persoonsgegevens. Nieuwe leden onder de 16 jaar kunnen enkel door (een van hun) ouders worden ingeschreven.
SMHC bewaart in haar professionele administratie enkel de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Maximaal 2 jaar na uw uitschrijving worden alle persoonsgegevens verwijderd uit onze bestanden.  Leden en vrijwilligers ontvangen géén commerciële emails van SMHC, tenzij uitdrukkelijk over hockey en clubgericht.

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 HV Victoria D7 1-3
DO25-1 HC Schiedam DO25-4 3-1
DO25-2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DO25-1 7-0
H1 VMHC H1 2-3
H30-1 Hockeyclub Barendrecht H30-1 1-2
JO10-1 HC De IJssel JO10-1 0-13
JO12-1 Berkel Rodenrijs JO12-5 3-1
JO14-1 HV Victoria JO14-4 11-0
JO18-1 Hockeyclub Barendrecht JO18-2 1-7

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app