Agenda
25-9 
Schoonhovens College
30-9 
Schoonhovens College
2-10 
Schoonhovens College
5-10 
WZ veldtraining
12-10 
WZ veldtraining
23-10 
Schoonhovens College
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Sponsoring - sponsormogelijkheden 
De vereniging
 
SMHC is een relatief jonge en bloeiende vereniging. Sinds de oprichting in 1986, maar vooral in de laatste jaren groeit het ledental gestaag. Momenteel heeft de vereniging ca. 330 leden. Dit betekent dat meer dan 250 gezinnen in Schoonhoven en omstreken in actief betrokken zijn bij onze vereniging.
 
De vereniging heeft een flinke volwassenen-participatie maar het grootste gedeelte van de leden zit in de leeftijdscategorie van 7 tot 18 jaar. We streven er niet naar om een groot aantal elftallen in de hogere klassen te laten spelen. Toch heeft de intensievere trainingsbegeleiding (en de betere uitrustingen) van de laatste jaren geholpen. Een groot aantal jeugdelftallen heeft de 3e klasse achter zich gelaten en draaien nu zéér verdienstelijk mee in de 2e klasse.
Uw sponsorgeld wordt dan ook met name voor deze groep gebruikt. Voor het begeleiden van de jeugd om als team een zo goed mogelijke prestatie te bereiken en daarmee het hockeyplezier te bevorderen. 
 
Er zijn verschillende sponsormogelijkheden waarvan de belangrijkste hieronder vermeld staan. Mocht u andere mogelijkheden zien dan staan wij daar geheel voor open.


 
Sponsormogelijkheden
 
Bordsponsoring:
Dit betreft reklamedoeken die het hek rondom de velden geplaatst worden. U levert ons het digitale ontwerp aan voor het doek en wij zorgen voor plaatsing. 
  • Sponsorbijdrage: € 550 eerste jaar, daarna € 375 per jaar. De vereniging verzorgt de fabrikage en plaatsing van uw reklamedoek.
  • Contractduur: minimaal 3 jaar
  • Afmeting doek: 240x65cm en 290x65cm. 

Shirt- en kleding sponsoring:

Wellicht de meest persoonlijke vorm van sponsoring omdat u zich kunt binden aan een specifiek elftal. De kosten zijn voor ieder team hetzelfde met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, waar het tarief vastgesteld wordt op basis van de klasse waarin gespeeld wordt (op dit moment 350 euro per jaar).
  • Sponsorbijdrage: de kosten van de kleding met sponsornaam, plus € 350 per jaar (zolang de kleding gebruikt wordt) voor SMHC. De sponsor betaalt de kosten van de tenues cq. shirts voor het elftal. U kunt de kleding echter niet zelf uitzoeken. Wij hebben een complete kledinglijn geselecteerd: van sokken tot trainingspak. 

Adoptie Jeugdtrainer:
Voor € 200 per jaar adopteert u een van onze jeugdtrain(st)ers. Het is aan u of u deze train(st)er ook nog in een opvallende outfit wilt aankleden. Dit kan zijn voor de duur van één jaar, maar liever langer!
 
Website Sponsoring:
Voor € 300 per jaar (contractperiode van 3 jaar) krijgt u een naam, logo en link op onze website. Uw logo (met hyperlink) rolt permanent mee in de rechterzijde van alle webpagina's. Onder het pull-down menu Alle Sponsoren op de Home pagina staan u firmanaam en website (voor linkbuilding) permanent vermeld.

De leden hebben de beschikking over een club-app op hun mobiele telefoon. Ook daarop wordt de sponsor informatie getoond.
 
Project Sponsoring:
Naast de hierboven genoemde traditionele sponsorvormen, kan men ook een specifieke activiteit of project sponsoren. Dit kan de vorm hebben van bijdragen (eventueel in natura) voor toernooien en feesten. Of bijdragen voor specifieke verbouwingen. Een voorbeeld: onze dug-outs zijn nodig aan vervanging toe. U kunt ons daarbij financieel ondersteunen (en dit zullen wij ‘zichtbaar' maken).
 
Kortom; vele mogelijkheden die wij graag met u komen bespreken. U kunt ons mailen of bellen. Alvast dank, ook namens de leden!
 
Namens de Sponsor Commissie SMHC,
Pieter-Jan Prince
06 – 51.278.143
 
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 HV Victoria D7 1-3
DO25-1 HC Schiedam DO25-4 3-1
DO25-2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DO25-1 7-0
H1 VMHC H1 2-3
H30-1 Hockeyclub Barendrecht H30-1 1-2
JO10-1 HC De IJssel JO10-1 0-13
JO12-1 Berkel Rodenrijs JO12-5 3-1
JO14-1 HV Victoria JO14-4 11-0
JO18-1 Hockeyclub Barendrecht JO18-2 1-7

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app